avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sfat

Fiica mea are un teren iar in toamna se casatoreste. Noi parintii impreuna cu tinerii ,vrem sa ne facem 2 case pe acel teren si am inceput deja demersurile la un arhitect. Intrebarea mea este: cum ar fi mai sigur din pct de vedere juridic sa facem cu casele? am vrea ca fiecare casa sa fie pe numele nostru ,sa nu intampinam vreo problema dupa casatorie in cazul in care s-ar intampla ceva.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
miha1974b, utilizator
Cel mai recent răspuns: miha1974b , utilizator 10:05, 22 Ianuarie 2020
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Ce act sa inchei? elicrist elicrist buna seara,..un sfat va rog. Domnisoara mea se va casatori in 14 iulie anul acesta, viitorul meu ginere a mostenit( deavalmasa) in urma succesiunii (dupa mama) ... (vezi toată discuția)
Casatorie - bunuri proprii si comune in casatorie lore8000 lore8000 Buna ziua. In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma importanta de bani in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)