avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere pe un post inferior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere pe un post inferior

Am avut o evaluare profesională la locul de munca de la cei de la resurse umane . Am fost evaluati ( cei cu răspundere- manageri de departament ) . În urma acestei evaluări pe care nu am luat nota de trecere limita impusă de organizatie , ni s-a comunicat ca se va da o reevaluare in viitorul apropiat . În urma unui proces de învățare asiduu , am dat o reevaluare si mi s-a comunicat că am trecut cu nota de trecere impusă de organizație ( nu mi s-a comunicat nota ci doar ca am trecut) . În perioada următoare, am fost instiintata de managerul unitatii de lucru , ca in urma unui mail trimis de șeful cel mare ar firmei de productie, voi fi retrogradata pe următorul post inferior mie deoarece nu corespund profesional pe post si ca nu produc efecte financiare pe masura așteptărilor si ca sunt un angajat foarte bun dar nu pentru acel post .
Doar mi s-a comunicat si ca nu poate fi nimic de adaugat . Iar în perioada următoare mi s-a dat să semnez un act adițional de trecere pe următorul post inferior celui în care eram încadrată si....eu l-am semnat . E legal ? Cum ar fi trebuit să procedez ? Mai pot face ceva acum ? Au trecut 5 luni de atunci .
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Maia_1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 22 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati semnst, cam greu de solutionat problema dvs. Numai in cazul in care dovediti ca consimtamantul dvs a fost viciat , acel act se poate anula..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional adrianemilian1 adrianemilian1 Buna ziua, In urma unei evaluari sustinute la un assessment center am fost retrogradat din functia avuta de SEF DEPARTAMENT (desi evaluarea a fost pentru ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie (se mentine postul in organigrama insa mutat pe o pozitie inferioara) Cami2022 Cami2022 Sunt angajat intr-o companie multinationala pe o pozitie de manager intr-un departament ce functioneaza in prezent avand 2 pozitii de manager. M-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Evaluare yo_ionela yo_ionela Buna ziua, in urma evaluarii de la inceputul anului superiorii mei directi mi-au acordat calificativul inferior asteptarilor, dupa 4 luni de la aceasta am ... (vezi toată discuția)