avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Duplicat bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Duplicat bon fiscal

Buna ziua
in data de 15.01.2020 am cumparat mai multe produse din bikexpert unirii
numai am bonul de casa si nu pot schimba o casca de copil si magazinul refuza sa scoata bon de casa duplicat
ce este de facut ?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:34, 22 Ianuarie 2020
Daca ati cumparat cu numerar cum puteti dovedi ca dumneavoastra sunteti cumparatorul? Pana acum 1 an casele de marcat aveau 2 randuri de bonuri din care unul la cumparator. Mai nou au doar un rand, deci nu exista duplicat. Ce puteti face (daca sa zicem casca este prea mica) e sa cumparati casca marime corecta si apoi sa o duceti inapoi pe cea mica si sa cereti returul in 30 zile - atentie sa fie la acelasi pret.
Si nici nu sunt obligati prin lege sa scoata bon de casa duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire produse in magazine cash ans carry ada36 ada36 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti daca este corect cum se procedeaza ... am fost inrt-un mare magazin la cumparaturi si am ... (vezi toată discuția)
Retur in garantie maria v maria v Am cumparat un cuptor de paine. In oferta se aplica o reducere daca se preda la schimb alt obiect electrocasnic vechi. Am predat si am beneficiat de reducere. ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)