avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pensie anticipata 2020
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pensie anticipata 2020

Masterul se pune la călcul prin reducerea varstei de pensionare
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:22, 23 Ianuarie 2020
Se considera vechime in munca. Nu se ia in calcul la reducerea varstei de pensionare. Doar grupa de munca reduce varsta de pensionare.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_535...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei de pensionare Croker Croker Conform legii 263/2010( cu modificarile ulterioare) un salariat care a lucrat, incadrat in grupa I de munca,mai putin de 7 ani , aceasta perioada nu i se ia in ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu reducerea varstei mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! La pensionarea pt. limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare, la calculul stagiului total de cotizare se ia in calcul si stagiul aferent ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ies la pensie anticipata,credeti ca indeplinesc conditiile? giusca valentina giusca valentina M-am nascut pe data de 10 mai 1956. M-am angajat in luna septembrie 1976 si am lucrat efectiv pina in luna septembrie 2009 cind am intrat in somaj( somaj care ... (vezi toată discuția)