avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Iesire din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Iesire din somaj

In cazul in care expira perioada de somaj cu indemnizatie si nu s-a putut asigura un loc de munca , si nici persoana in cauza nu a gasit loc de munca ce se intampla ? Indemnizatie nu se mai acorda , dar nu este nici posibilitate de a castiga o suma pentru trai . Care este solutia ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:15, 8 Decembrie 2009
Solutia este ajutorul social acordat in baza Legii nr. 416 din 2001 - privind venitul minim garantat.
1. Din experienta mea va spun ca AJOFM gaseste foarte rar un loc de munca pentru somerii inregistrati (mai ales acum, in perioada de criza).
2. Ca atare trebuie sa va cautati singur un loc de munca.
Mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau nu? kala kala buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)
Agentia pentru somaj mi-a taiat drepturile conferite prin lege daponte stefan daponte stefan Buna ziua tuturor , Vineri mi-am adus aminte ca am uitat sa semnez fisa de somaj pe 21 iulie si am fost sa comunic acest lucru . Surpriza ! Am fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa imi dati o informatie refeirtoare la cazul inregistrarii la AJOFM, a unui absolvent studii medii promotie 2009 care la interval de 5 zile de la ... (vezi toată discuția)