avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locatari care se îmbogățesc pe spatele altor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locatari care se îmbogățesc pe spatele altor locatari !!!

Buna seara ... sunt locatara uni bloc . Exista o situație și nu știu cum pot face lumina .. Este făcut contract cu vodafonul pentru a accepta antenele lor pe bloc ... se ia o chirie lunar ... ce nu știm noi și nici asociația nu știe nimic , nu a vrut sa i se dea o fotocopiate de la contractul încheiat cu vodafonul .!.. Am vrea sa avem și noi fotocopie de contract .. intrări ieșiri ... din cont ... nu știm nimic ... nu vor sa ne dea nimic ... ce am putea face in căzut asta ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:23, 25 Ianuarie 2020
Asa cum a afirmat @latka, contractul de inchiriere a spatiului se putea incheia numai prin asociatia de proprietari, iar o firma de talia V, nu cred ca s-a complicat, sa incheie acel contract, doar cu un proprietar.
Lucrurile acestea se pot intampla doar undeva pe la tara, cand un agent ecoomic solicita o mica parcela de teren pentru a monta un stalp de telecomuinicatii - ceea ce nu este cazul in topicul de fata.
Insistati la sediul as. de proprietari. Daca acestia sustin sus si tare ca nu au nicio legatura cu situatia descrisa (ceea ce eu nu cred de nicvio culoare), puteti sa va adresati unor institutii competente, plecand de la primarie, politie, protectia cumparatorului si poate direct la firma Vodafone - sa cereti informatii, poate chiar prin as. prop.
Succes!
Acoperișul a fost făcut de vodafon după încheierea contractul .. propritaul care este in cauza și nu vrea da dea detali zice ca sunt 3 proprietari in contract și nu sa dorit face prin asociație deoarece nu vor sa plătească anumit impozit la asociație sau taxe .. nu ma pricep .. eu așa putea sa ma duc la un avocat sa se ocupe de situație ??
Totuși, cum se îmbogățesc cei 3 proprietari pe spatele dvs.? Ați investit vreun leu în acoperiș și nu sunteți parte la câștig? A investit asociația în acel acoperiș?
"Presedintele asociatiei poate cere un duplicat al contractului celor de la Vodafon."
Presedintele de asociatie de proprietari in calitatea de reprezentant legal al asociatiei detine obligatia legala sa detina exemplare in original al raporturilor juridice in care parte semnatara este asociatia de proprietari
Fara acordul presedintelui de asociatie tertul nu putea sa intre si sa instaleze in partea comuna de condominiu antena
Am Vb cu unul din proprietari care sunt in contract și a menționat ca nu sa făcut prin asociație ... Mia promis ca o sa îmi dea doar sa citesc contractul dar nu îmi da nici o fotocopi ... Eu vreau sa știu la ce organ abilitat ma pot duce pentru a face lumina in situația asta ... suntem 19 proprietari dar doar 3 au dreptul la contract și la chiria care intra lunar de la vodafon ..

Alte discuții în legătură

Lipsa conventie intre asociatii de proprietari constituite pe scari denissse denissse Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care s-a constituit pe o scara de bloc prin desprinderea din vechea asociatie de locatari care functiona pe tot ... (vezi toată discuția)
Contract antene bloc si acte acoperis Tudorel85 Tudorel85 cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face elenasotir elenasotir Am inaintat o actiune civila avand ca obiect inlaturarea unor antene de emisie-receptie montate ilegal deasupra acoperisului apartamentului unde locuim - una ... (vezi toată discuția)