avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locatari care se îmbogățesc pe spatele altor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locatari care se îmbogățesc pe spatele altor locatari !!!

Buna seara ... sunt locatara uni bloc . Exista o situație și nu știu cum pot face lumina .. Este făcut contract cu vodafonul pentru a accepta antenele lor pe bloc ... se ia o chirie lunar ... ce nu știm noi și nici asociația nu știe nimic , nu a vrut sa i se dea o fotocopiate de la contractul încheiat cu vodafonul .!.. Am vrea sa avem și noi fotocopie de contract .. intrări ieșiri ... din cont ... nu știm nimic ... nu vor sa ne dea nimic ... ce am putea face in căzut asta ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:23, 25 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca contractul de inchiriere sa se fi facut prin as. prop. - cu acordul proprietarilor, dar poate nimeni nu-si mai aduce aminte, dar in mod obligatoriu cu acordu tuturor proprietarilor de la ultimul nivel - direct afectati, cum se specifica in legislatie. Ori daca nici acestia nu stiu (sau poate ca sunt chiar beneficiarii contractului).
Poate ca intre timp conducerea asociatiei s-a schimbat - dvs. sunteti zgarcita in a ne da informatii, astfel ca acum oamenii nu stiu nimic...
Repet, firma de telecomunicatii, V, nu cred ca s-a complacut in a incheia un astfel de contract dubios.
V-as sugera sa solicitati ajutorul serviciului specializat din primarie, puteti sa apelati la serviciile unui avocat. V-am mai spus, va puteti adresa direct firmei V, in baza prev. L 544/2001 - accesul la informatii - [ link extern ]
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa conventie intre asociatii de proprietari constituite pe scari denissse denissse Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care s-a constituit pe o scara de bloc prin desprinderea din vechea asociatie de locatari care functiona pe tot ... (vezi toată discuția)
Contract antene bloc si acte acoperis Tudorel85 Tudorel85 cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face elenasotir elenasotir Am inaintat o actiune civila avand ca obiect inlaturarea unor antene de emisie-receptie montate ilegal deasupra acoperisului apartamentului unde locuim - una ... (vezi toată discuția)