avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raportare biroul de credite
Discuție deschisă în Executare silită

Raportare biroul de credite

Buna seara, îmi puteți spune va rog dacă firma de recuperare creanțe kruk ma poate raporta la biroul de credite?
Vreau sa Menționez ca m-au sunat azi 23/1/2020 specificand ca au achiziționat o restanta de plata pt o asigurare de credit in anul 2017 de la societatea de asig Groupama pt un credit din anul 2005. Restanta Find in suma de 500 Lei Nu am fost înștiințat in aceasta perioada nici de Groupama și nici de kruk eu nu mai locuind de 9 ani la adresa specificata in buletin la data contractării creditului.
Va mulțumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2020
CristiB85, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristiB85 , utilizator 18:21, 24 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pt raspuns. Din ce am gasit pe internet intelesesem ca nu au niciun drept sa raporteze la biroul de credite. Creditul din cate imi aduc aminte a fost platit in totalitate. Ce acte le pot cere celor de la firma de recuperat creante?
Uitati aici un exemplu www.avocatnet.ro/forum/discu...
In lista participantilor Kruk nu apare [ link extern ]
Apare intradevar ROCAPITAL IFN care face parte din grupul kruk dar nu stiu cum ma poate afecta, de aceea voiam mai multe detalii
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2020
CristiB85, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorie achitata acum peste 10 ani Dia Stef Dia Stef Buna seara, am avut un credit la Raiffeisen Bank din 2003. In 2005 am inceput sa acumulez niste restante. Am fost notifficata de o firma de recuperari si am ... (vezi toată discuția)
Raportare birou de credit dany3377 dany3377 Buna ziua. Daca un IFN nu ti-a inscris deloc creditul la biroul de credit in momentul contractarii lui, te poate raporta pentru acest credit, in momentul ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii cer bani de la un decedat bucurescu bucurescu buna ziua, acum 6 ani mama mea a decedat. La o luna dupa deces am sunat la compania telefonica ROMTELECOM si am cerut anularea acestui post telefonic lucru ... (vezi toată discuția)