Am cumparat un apartament de circa 2 ani si jumatate. Blocul facea parte dintr-o asociatie de proprietari impreuna cu alte 4 blocuri. Pentru ca locatarii celorlalte blocuri aveau mereu datorii la asociatie, blocul in care locuiesc s-a desprins din acea asociatie si a fost infiintata o asociatie noua legal constituita. Dupa infiintare am fost anuntati printr-un afis in scara blocului ca fiecare apartament datoreaza fostei asociatii suma de 205 lei, suma reprezentand datoriile fostei asociatii la Anaf cred, datorii acumulate cu mult inainte sa ma mut in bloc si rezultatate din neplata facturilor la apa canal de catre o parte din locatarii celorlalte blocuri. Nu am fost de acord sa platesc acei bani si acum m-am trezit chemata in judecata. Trebuie sa depun intampinare in termen de 25 de zile. Nici nu stiu ce trebuie facut, dar intrebarea este: daca achit suma de bani tot mai trebuie facuta intampinarea? Adica tot la tribunal ajung?
Buna seara,
Da si sa aratati ca dosarul a ramas fara obiect fiind achitata suma solicitand, totodata, sa nu fiti obligata la plata cheltuielilor de judecata.
Multumesc frumos. Puteti sa ma ajutati va rog si cu o idee despre ce ar trebui sa scriu in intampinare, pe scurt? Nu-mi dau seama cum ar trebui sa formulez.
Conditionat de interesul dv aveti variantele fie sa introduceti intampinare si sa va implicati in solutionarea in instanta,fie sa achitati suma
Pentru a scurta procedura si a nu mai ajunge in instanta,informati oficial instanta ca ati achitat suma,anexati copie dupa documentul justificativ
Apa canal
valentina-iosub
Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave.
Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)