avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie pensionare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie pensionare

Va rog sa ma lamuriti in legatura cu termenul de contestare al deciziei de pensionare si institutia unde se poate depune contestatia. Mentionez ca am primit decizia in cutia postala intr-un plic nedatat. Se pot calcula cele 45 de zile (lucratoare?) avand drept reper data deciziei ( decizia nr.. din 23.12.2019)?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ella D , utilizator 19:40, 25 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la data postei se calculeaza termenul de contestare.

Contestatia se depune la Tribunalul în a cărui rază teritorială aveti domiciliul . Actiunea este scutita de taxă de timbru.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la oficiul postal spre a va data plicul sau raportati va la data deciziei. Actiunea se adreseaza direct Tribunalului in a carei raza domiciliati.
Va multumesc.
Data deciziei este 23.12.2019.
Deci, va rog sa ma ajutati precizandu-,mi data maxima de prezentare la Tribunal, in conditiile in care sunt in asteptarea unui act additional privind sporurile de vehime, drept argument al contestatiei.
Va multumesc anticipat!


AV. GABRIELA GERBER a scris:

Mergeti la oficiul postal spre a va data plicul sau raportati va la data deciziei. Actiunea se adreseaza direct Tribunalului in a carei raza domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei de pensionare scripcaru_benone scripcaru_benone As dori sa contest descizia de pensionare ( pensie la limita de varsta ) decizie emisa la data de 19.12.2008 , primita cu data de 07.01.2009 , data postei ... (vezi toată discuția)
Se mai poate ataca in instanta decizia de concediere,daca termenul de 30 de zile a expirat? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am fost” concediat” in baza art.79,Din Legea 53/2003 Fara ca eu sa cer o demisie si nici nu am semnat asa ceva.Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Tardivitate cerere de chemare in judecata? sake sake Buna ziua/seara, Am formulat o cerere de chemare in judecata, pe conflicte de munca. Am primit prin curier decizia desfacerii contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)