avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce poti sa faci cand se leaga nebunii de tine pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce poti sa faci cand se leaga nebunii de tine pe strada ?

Situatie mea: Eram la magazinu de cartier vroiam sa imi cumpar tigari ,un nebun ( il stim toti din cartier ca ii dus cu pluta ) ,vine in spatele meu si imi zice de ce ma bag in fata lui ,apoi incepe sa ma insulte etc , i-am dat si eu vreo cateva injuraturi poate poate s-o linistii ... iese din magazin si incepe sa strige : Ca-l omor,sa vina politia de se auzea tot cartieru ...

Un nebun din asta te poate baga in puscarie fara sa ai nici o vina ,sau iti baga cutitu in spate cand nici nu te astepti.

Exista vriun numar de urgenta la care poti suna sa ii ridice de pe strada si sa ii interneze pe nebuni ?
Cel mai recent răspuns: gimmy100 , utilizator 22:21, 25 Ianuarie 2020
In situatia in care cunoasteti ca persoana este suferinda,trebuie sa aveti atitudine si comportament care sa nu genereze in situatii neplacute
Daca stiti ca persoana are probleme de sanatate mintala,dv va implicati si adresati injurii?
Logica incorecta ...cine este nebun nu are ce cauta pe strada liber,pe timpu lu Ceasca daca suna-i la politie ti-l salta imediat ,acum vezi doamne are drepturi ,desteptati-va naibii odata ,am ajuns fraierii Europei ca natie...terminati-o cu legile europene ,ca asa se face in vest ... ma mir cum de nu-i razboi civil ,in zona Moldovei sincer noi ne gandim deja la separare de Romania .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini recalcitranți, hărțuire, jigniri AlinaO1495 AlinaO1495 Bună ziua, Relatând următoarea întâmplare, aș avea nevoie de niște sfaturi. Locuiesc la bloc, suntem 28 apartamente printre care în decursul a ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva hartuirii? luteciprian luteciprian as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ? mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici ... (vezi toată discuția)
Am primit bataie – acuma ce ma fac (2) xuser xuser Am deschis un nou topic in acest sens, intr-un cat s-au clarificat o gramada de lucruri, am facut o gramada de analize pe la spitale, am apucat sa arunc o ... (vezi toată discuția)