Situatie mea: Eram la magazinu de cartier vroiam sa imi cumpar tigari ,un nebun ( il stim toti din cartier ca ii dus cu pluta ) ,vine in spatele meu si imi zice de ce ma bag in fata lui ,apoi incepe sa ma insulte etc , i-am dat si eu vreo cateva injuraturi poate poate s-o linistii ... iese din magazin si incepe sa strige : Ca-l omor,sa vina politia de se auzea tot cartieru ...
Un nebun din asta te poate baga in puscarie fara sa ai nici o vina ,sau iti baga cutitu in spate cand nici nu te astepti.
Exista vriun numar de urgenta la care poti suna sa ii ridice de pe strada si sa ii interneze pe nebuni ?
In situatia in care cunoasteti ca persoana este suferinda,trebuie sa aveti atitudine si comportament care sa nu genereze in situatii neplacute
Daca stiti ca persoana are probleme de sanatate mintala,dv va implicati si adresati injurii?
Logica incorecta ...cine este nebun nu are ce cauta pe strada liber,pe timpu lu Ceasca daca suna-i la politie ti-l salta imediat ,acum vezi doamne are drepturi ,desteptati-va naibii odata ,am ajuns fraierii Europei ca natie...terminati-o cu legile europene ,ca asa se face in vest ... ma mir cum de nu-i razboi civil ,in zona Moldovei sincer noi ne gandim deja la separare de Romania .