avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals agent sri se foloseste de statutul sau pretins ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals agent sri se foloseste de statutul sau pretins pentru a ameninta si hartui

Constituie amenintarea cu arestul un act savarsit sub pretextul falsului statut?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:58, 29 Ianuarie 2020
In competenta serviciului respectiv nu exista astfel de atribuții arestare etc.Puteti sesiza politia pt amenințare,santaj ,persoana respectivă e probabil un impostor.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Intra la uzurpare de calitati oficiale? Amenintarea se considera act facut in numele autoritatii uzurpate?
Parerea mea e sa luati legatura cu SRI, sa le spuneti ca se da drept agent SRI. O sa-l potcoveasca ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parchetul competent misu11 misu11 Bună! Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penală împotriva unui organ de cercetare penală (comisar ,subcomisar de poliție si ... (vezi toată discuția)
Pot fi in arest preventiv alexiovan alexiovan Buna ziua, Actualul meu angajator a descoperit ca primea cadouri de la furnizor si m-a acuzat de furt. Sub presiune psihica m-a pus sa scriu o declaratie ( ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fraudulos. IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos. Este vorba despre un contract ... (vezi toată discuția)