avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adresa oficiala catre firma insolcenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adresa oficiala catre firma insolcenta

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o adresa oficiala catre firma de insolventa pentru recuperarea salariilor restante . Mentionez ca nu sunt inscrisa pe lista creantelor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 27 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-am primit salariul Costel16 Costel16 Am si eu o nelamurire. Am lucrat la o firma o perioada indelungata, angajat fiind, iar pe ultimele 2 luni nu am mai luat salariul, am tot fost dus cu zaharelul ... (vezi toată discuția)
Ce pot face fostii angajati ai unei firme intrate in insolventa daca mai au salarii de recuperat ? Silviaf Silviaf Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. Suntem mai multi fosti angajati ai unei companii care a am demisionat inainte de a intra firma in insolventa(in ... (vezi toată discuția)
Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa lorelai_w lorelai_w Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)