avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu de odihna inainte de CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu de odihna inainte de CCC

Buna ziua, ma intereseaza cum se calculeaza concediul de odihna pe anul 2020 daca eu incepand cu 01.04.2020 intru in concediul prenatal. Calculul il fac 21 zile / 3 luni efectiv de munca? Sau se ia in calcul si perioada de concediu prenatal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 27 Ianuarie 2020
Super, adica inclusiv perioada prenatala si postnatala? ca defapt asta era intrebarea mea. Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, inclusiv acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Maternitate IoanaPura IoanaPura Data probabila a nasterii e 5 mai 2019. La cate zile de concediu de odihna am dreptul pe 2019?. Multumesc. (vezi toată discuția)