avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus sub influența substanțelor psihoactive
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus sub influența substanțelor psihoactive

Buna seara, acum aproximativ 24 de ore am fost oprit la un control de rutina, care sa lăsat cu o percheziție și o prelevare de probe biologice... am ieșit pozitiv pt THC și a-au găsit asupra mea aproximativ jumătate de gram și un cântar digital, am pledat vinovat pt consum încă din momentul in care agentul mi-a propus testul antidrog... m-ați putea sfătui care ar fi următoarele demersuri pentru integritatea mea ? Nu am mai avut de a face cu poliția pana acum.. . Sunt pasibil de pușcărie chiar dacă e prima abatere?
Va mulțumesc pt răspunsurile care vor veni!
Cel mai recent răspuns: Andrei22121 , utilizator 15:24, 14 Februarie 2020
Am patit si eu exact ca tine , Citeste topicu l asta sa vezi cum s-a terminat la mine
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz stephen2001 stephen2001 Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf. Care sunt consecintele, este nevoie de avocat? (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)