avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Daca succesiunea se face in județul unde sa fost ultimul domiciliu al defunctului, partajul se poate face in alt judet?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:01, 29 Ianuarie 2020
Da
Buna seara
Daca sunt bunuri imobile NU!
multumesc, este vorba de apartament si masina
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate face partajul unde doriti dvs.
Din punct de vedere practic este mult mai usor daca l-ati face tot in localitatea unde se afla bunurile, pentru ca esta mai rapida si mai usoara comunicarea dintre notar si Biroul de Carte Funciara.
In alta localitate dureaza mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de deschidere succesiune pentru proprietati imobiliare hspinache hspinache Am o nelamurire privind locul geografic de deschidere succesiune ,pentru o proprietate imobiliara ,astfel: Varianta 1. in localitatea unde de domiciliu ... (vezi toată discuția)
Succesiune bun imobil Marcel Ionescu Marcel Ionescu Buna ziua, In urma decesului unei persoane necasatorite si cu doi copii legitimi, a ramas o locuinta (sau cel putin despre atat au cunostinta copiii). Cum se ... (vezi toată discuția)
Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)