avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protecție reluat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protecție reluat

Mai pot reveni la ordinul de protecție dacă au renunțat la el? Se mai paote relua sau am nevoie de altul?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:19, 29 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati renuntat la judecata sau daca s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca definitiva in cauza, trebuie sa formulati o noua cerere.
Cum adică au renunțat la ordinul de protecție ? Dați mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord primavera primavera joi a fost prima si ultima infatisare in cazul divortului de comun acord. am hotarit in fata judecatorului sa-mi reiau numele de fata. apoi am ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. definitivă menoin menoin În temeiul art.411 alin.1 pct.2 Noul Cod de procedură civilă: Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. Definitivă. Ce inseamna de ... (vezi toată discuția)
Cauza ramasa fara obiect? natyca natyca Buna ziua Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea ... (vezi toată discuția)