avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii asigurare medicala pentru Telesalariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii asigurare medicala pentru Telesalariati

De anul trecut m-am mutat in Belgia dar lucrez pentru o firma de IT din Romania. Fiindca munca mea presupune doar conexiune la internet, am devenit telemuncitor/telesalariat. Contributiile sunt platite in Romania.

Pot in conditiile date sa fiu asigurat medical in Belgia? Stiu ca in cazul muncitorilor detasati e posibil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 29 Ianuarie 2020
Intrebati la autoritatile belgiene care este procedura de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca din strainatate temporar - interzisa? andrazam andrazam Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu telemunca. Contractul incheiat de mine cu compania la care activez permite efectuarea acesteia, iar de la ... (vezi toată discuția)
Accident munca produs in belgia adrian_ghelase70 adrian_ghelase70 buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am ... (vezi toată discuția)
Legi cu privire la lucratorul independent detasat adeion adeion Buna ziua, sunt PFA si lucrez detasat ( detin formularul A1) in Belgia, de apx 5 ani, pe baza unui contract de prestari servicii. Din cate stiu, legea ... (vezi toată discuția)