avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa platesc?

Mai trebuie sa platesc cealalta parte din onorariul avocatului daca procesul nu a mai avut loc(a fost amanat)?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:00, 29 Ianuarie 2020
Depinde de cum v-ați înțeles cu avocatul. Din ce motiv a fost amânat procesul ?
Bănuiesc că avocatul nu a fost angajat pt un termen ci pt întreg procesul.Chiar dacă ar fi fost platit pe fiecare termen în parte daca s-a prezentat bineinteles ca trebuie platit.Incercati sa oferiți mai multe amănunte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat cu plata in rate? ion_andrei ion_andrei Buna ziua, Am avut un avocat pe care l am platit in rate,numai ca am fost nevoit sa renunt la serviciile sale,deoarece nu m a ajutat cu absolut nimic.Problema ... (vezi toată discuția)
Reprezentare în instanta fără avocat am avut un avocat care ... jacquelline jacquelline Reprezentare în instanta fără avocat Am avut un avocat care m-a reprezentat intr-un proces dar după ce am plătit onorariul m-a lăsat baltă. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Nu am primit citatie hennessy hennessy buna ziua sunt implicat intrun proces civil ca parat..la primul termen am solicitat acordarea altui termen in vederea angajarii unui aparator...intre timp a ... (vezi toată discuția)