avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Buna ziua.Am fost trei frati,unul a decedat recent.Toti trei avem case personale.Sotia defunctului are dreptul la mostenirea parintilor nostrii?Mentionez ca nu au copii.Parintii nostrii sant in viață.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:51, 29 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu are.
Însă, va avea dreptul la moștenirea soțului ei, daca au bunuri comune dobândite în timpul căsătoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din donatie rina68 rina68 Buna ziua, am o prietena care a fost casatorita timp de 16 ani cu un barbat, el a decedat de curand. Nu au avut copii . Casa in care au locuit a fost o donatie ... (vezi toată discuția)
Moștenire fost soț decedat Alice Vanatoru Alice Vanatoru Bună ziua! Am o nelămurire în legătură cu următoarea speță: dacă în timpul căsătoriei soțul intră în posesia unui teren prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste? andrus antonel andrus antonel Dupa moartea sotilor fara copii,cine are dreptul la mostenire?Fratii si surorile celor decedati,sau doar cei care au acelasi nume,respectiv fratii sotului ... (vezi toată discuția)