avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare drepturi salariale

Buna ziua , am trimis o adresa oficiala pe mail la firma care se ocupa de procedurile de faliment pentru recuperarea drepturilor salariale . In cat timp ar trebui sa primesc raspuns , si ce as putea face mai departe daca ei nu imi raspund ?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
CilianMelisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:14, 13 Februarie 2020
Conform legii, 30 sau 45 de zile.Termen legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede un termen.

Administratorul/lichidatorul judiciar se pronunta asupra cererii dumneavoastra prin urmatorul raport.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa,angajatii cum intra in somaj gneacsu24 gneacsu24 buna ziua,lucrez de aproape 1 an la un retailer privat,a inchis toate magazinele din tara,fara a ne informa cu noi angajatii ce se intampla,cum procedam pentru ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile lichidatorului judiciar față de salariații unei firme care a depus cerere pentru intrarea în faliment prin procedura simplificată? cyan cyan In cazul falimentului angajatorului salariatii trebuie sa depuna cerere pentru inscrierea la masa credala sau sunt inscrisi din oficiu de catre lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neachitate de la firma aflata în insolventa lemontee lemontee Bună seara! Firma la care am lucrat a întrat în insolventa, iar, la ora actuala, am 3 salarii dinainte de insolventa și 4 de după, neachitate, deoarece ... (vezi toată discuția)