avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa norma venit inchidere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa norma venit inchidere

Buna, am o intrebare. Am un pfa pe norma de venit cod 6202, infiintat in ianuarie 2020. Am depus declaratia unica pe 2020 in aceste zile din ianuarie 2020. Mi s-a calculat impozit, CAS si CASS pe 12 luni. In iunie vom pleca definitiv din romania, si vreau sa lichidez PFA. Sumele datorate se vor recalcula pe perioada Ianuarie-Iunie? Adica voi plati impozit, cas si cass ptr 5-6 luni? sau ptr 12? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:19, 30 Ianuarie 2020
Sumele datorate se vor recalcula pe perioada Ianuarie-Iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa: calcul norma de venit si plafon pentru firma infiintata in cursul anului Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, va rog frumos cateva clarificari daca puteti sa ma ajutati. Am un PFA caen 6202 norma de venit care a fost infiintat la 29.09.2021 si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Taxele la anaf pentru pfa infiintat in timpul anului. leonardvlad leonardvlad Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de taxele la ANAF pentru PFA infiintat in timpul anului. PFA-ul meu este infiintat in data de 19.04.2022 la ... (vezi toată discuția)
Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)