avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociați
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociați

O întrebare am intr-o asociație convocarea adunări generale o poate face oricine din Membri Fondatori sau ? Doar președintele asociației ?!
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 09:35, 1 Februarie 2020
Ramane valabila prima solutie pe care ati primit-o. Raspunsul la intrebarea dvs este in statutul acelei asociatii sportive. Noi nu stim ce ati hotarat dvs la infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Adunare exceptionala generala gcprmr gcprmr Buna ziua, in conditiile in care presedintele asociatiei de propietari este grav bolnav(internat in spital) si doi membrii din comitet sunt foarte in varsta si ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei asociații de proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo adunare generală în ultimii 7 ani ? doris2001 doris2001 Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei Asociații de Proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo Adunare ... (vezi toată discuția)