avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comision bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comision bancar

Unei persoane juridice i s-a incasat un comision bancar destul de mare (588 ron) invocand lipsa disponibil.... etc. PJ a facut cerere prin care solicita justificarea si perioada pentru care s-a perceput acest comision si.......dupa depunerea cererii banca solicita 60 euro pentru solutionarea cererii. Rugaminte mare: au o baza legala pentru o asemenea bataie de joc?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 22:14, 9 Decembrie 2009
- posibil ca in functie de regulamentul intern a bancii sa existe taxa de 60 de euro pentru solutionarea cererii - dar sigur vi s-au pus la dispozitie extrasele de cont din care rezulta comisionul... daca este acel comision pentru faptul ca mul timp nu ati lucrat pe cont si nici nu l-ati inchis atunci este posibil sa fie o suma rezultata din insumarea comisioanelor de administrare lunara a contului.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane bancare restante ANCA2002 ANCA2002 Am aflat cu stupoare ca firma mea are de plata la banca 2.800 RON COMISIOANE RESTANTE. Firma in 2002 a deschis niste conturi colectoare pentru punctele de ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare yoyosicoty yoyosicoty Am primit extrasul lunar pe mail de la unicredit, unde am un credit in euro. Pentru prima dată din anul 2011 imi apar in document trei comisioane. Două de ... (vezi toată discuția)
Comision la încasare DamianCS DamianCS Bună seara! Soția mea s-a angajat recent la o firmă care nu i-a dat decât o singură posibilitate de a primi salariul și anume într-un cont BRD. ... (vezi toată discuția)