avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa imi gasesc sora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa imi gasesc sora

Buna ziua am aflat de curând ca părinți mei au mai avut un copil care se pare l-au lăsat în spital ,cum.pot face sa il gasesc acum este deja mare cred ca 16 - 17 ani ..va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:36, 31 Ianuarie 2020
Ar trebui să mergeți la acel.spital si sa se caute in arhive.
Acesta ar fi primul pas mai ales daca cunoașteți data nasterii.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunica decedata ContSters22096 ContSters22096 bunica mea a decedat de curand si as dori cateva sfaturi: parintii mei au decedat la randul lor, astfel ca am intlels ca vin la mostenire in locul tatalui ... (vezi toată discuția)
Certificate nastere si deces alexander.dominic alexander.dominic buna ziua, am o mare problema.Am avut un unchi care a murit in anul 1942 in Bucuresti .As dori sa stiu la ce institutie trebuie sa ma duc, pentru a scoate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari ... xIns3nityyy xIns3nityyy buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari despre o situatie delicata a unei prietene fata are 17 ani si este insarcinata in luna 1, si a ... (vezi toată discuția)