avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate loc de parcare imprumutat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loc de parcare imprumutat

Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune relatii. Acest nesimtit de langa parcheaza aiurea, cateodata si pe locul ei. Vecina mea a renuntat in a mai parca acolo din cauza daunelor provocate de celalalt vecin, si-a mutat masina pe trotuar, si acest nesimtit s-a invatat ca locul este liber si parcheaza jumate pe el pt ca nu are loc sa iasa din masina. E adevarat ca locurile sunt inghesuite dar asta e alta discutie. Intrebarea este.. dpdv legal, poate face ceva impotriva mea? Eu parchez acolo cu acordul vecinei pt ca am o masina veche si nu ma doare sufletul de eventuale indoituri in usa sau zgarieturi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 1 Februarie 2020
si face scandal ca nu am ce sa caut acolo..

nici el nu are ce cauta sa incalce locul altuia, sa faca scandal cat o vre. Nu are de ce chema politia locala ca nu parcati pe locul lui si nu are d ece chema el ca parcati dvs pe locul altuia, logic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)