Acum e adulta si pare pierduta pentru dvs ca fiica. Nu o mai puteti obliga sa va vada sa va scrie , sa va telefoneze, sa va raspunda.
art 507 se refera la exercitarea aut parintesti de catre un singur parinte, nu vad legatura cu discutia.
art 526 care se refera la comp necorespunzator, nu stiu daca e cazul sa insiata pe partea asta, o data ca nu stiu de ce fapte grave se face vinovata si doi, nu vrea nimic in plus, nu cred ca 1/6 depseste minimul necesar. Fiind vb de un major, un om adult adica, nu mai e vb de un copil, nu ii puteti administra dvs venitul, Cel mai probabi, se va admite pensia in bani.
(1) Nu poate pretinde întreținere acela care s-a făcut vinovat față de cel obligat la întreținere de fapte grave, contrare legii sau bunelor moravuri.
(2) Acela care se află în stare de nevoie din culpa sa poate cere numai întreținerea de strictă necesitate.
Daca va incalzeste cu ceva, nu veti mai plati multa vreme pensie, in curand se va intretine singura.
Veti putea cere sistarea sau micsorarea pensiei daca aflati ca are venituri.
Depuneti dovada a ce obligatii aveti de plata si propuneti o suma pe care credeti dvs de cuviinta ca o puteti plati si care ar fi suficienta pt carti etc
~ final discuție ~