avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot trece copilul pe numele meu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot trece copilul pe numele meu?

Ea a fost căsătorită în republica Moldova certificatul a fost transcris în România ea a divorțat în Republica Moldova certificatul de căsătorie a fost trimis la București pentru mențiunea divorțului. Actul a venit.. Ea a născut în Brașov pe foaia de externare la tata apare - pot recunoaște copilul la primărie fără un proces de recunoaștere? Doar cu o singura declarație. Eu sunt viitorul soț copilul este al meu precizez mențiunea a venit după 2 luni de la nașterea copilului
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
Alex2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex2020 , utilizator 11:09, 3 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa va recunoasteti copilul prin declaratie la starea civila.
Dacă fostul sot apare in certificat trebuie sa formulati o actiune de tagada a paternitatii, daca nu apare nimeni il puteti recunoaste la starea civila sau la notar!
În certificatul de naștere va referiți? Ea nu a făcut încă certificatul de naștere a bebelușului a așteptat sa divorțeze și acum vrea sa îi facă certificatul d enastere. În mențiune de divorț arata ca a divorțat înainte sa fie insarcinata

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Dacă fostul sot apare in certificat trebuie sa formulati o actiune de tagada a paternitatii, daca nu apare nimeni il puteti recunoaste la starea civila sau la notar!

Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2020
Alex2020, utilizator
La întrebarea mea răspunsurile au fost greșite primăria a decis sa treacă copilul pe numele fostului sot motivul nu l-am înțeles legile românești sunt unele stupide

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa recunosc paternitatea ContSters80880 ContSters80880 Salutare Am nevoie de un sfat in legatura cu problema mea: in urma unei relatii cu o femeie casatorita a rezultat un copil.Copilul a fost conceput pana sa se ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil simorebe simorebe ma numesc Simona si am nevoie de un sfat va rog.in urma casotoriei am un copil care nu a fost recumoscut de tatal sau . am divortat, dupa care la 5 ani m-am ... (vezi toată discuția)
Vreau sai fac acte copilului meu!! catalin1983 catalin1983 buna ziua va rog frumos sa ma ajutati de ceva timp traiesc (fara a fi cununati legal) cu o cetateanca din republica moldova avem un copil inpreuna copilul a ... (vezi toată discuția)