avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Oferta de despagubire dauna auto- plata pe alta suma
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Oferta de despagubire dauna auto- plata pe alta suma

Buna ziua!
In octombie mi-a fost lovita masina, iar persoana care a lovit-o avea rca la waldorf insurance. Mi-a fost stabilita in oferta de despagubire reparatia in regie proprie de 9000 lei dupa care mi-au fost platiti doar 6000 lei cu pretextul ca am primit dauna totala de fapt, nu reparatie si ei nu imi vor plati suma din oferta la care am consimtit si care au schimbat-o singuri. Pot sa fac ceva in aceasta situatie? Mai mult, nu am primit nici instiintare ca au schimbat suma, doar am vazut ca au intrat mai putini bani decat era stabilit.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:23, 3 Februarie 2020
Buna zia,
Depuneti o plangere la ASF si, daca nici dumnealor nu va pot ajuta, mai ramane calea instantei.
Discutati cu un avocat inainte de a decide sa mergeti in instanta.
Solicitați în scris cu număr de înregistrare modul detailat cum s-a stabilit oferta de despăgubire inclusiv calculele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dauna casco perfect cover. În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit ... Florin1010 Florin1010 Buna ziua! În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit in spate un autoturism, am completat constatere amiabila. Pe lângă RCA am și o polița Casco ... (vezi toată discuția)
Dauna totala ecateftpensie ecateftpensie In urma unui accident din 05.07.2015, masina Logan 1.5 dci, an fabricatie2007, 101000km la bord,stare f.buna cu ITP recent, a fost avariata si am primit ... (vezi toată discuția)
Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)