avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia 18 din 05/10/2015 ICCJ
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia 18 din 05/10/2015 ICCJ

Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti daca aceasta Decizie a fost pusa in apilcare.
Casa de pensii Deva nu recunoaste aceasta Decizie,in urma depunerii unei solicitari in acest sens.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: DL.DAN , utilizator 11:15, 4 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia nr.18/2015 a ICCJ este obligatorie doar pentru instante, nu si pentru casele locale de pensii.
Atunci va trebui sa dau in instanta casa de pensii teritoriala,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide actiune in instanta impotriva CJP. In actiune invocati existenta deciziei ICCJ nr. 18/ 2015. In urma unei hotarari judecatoresti definitive, CJP va fi obligata sa respecte decizia.
Va multumesc de ajutor.
Este de-a dreptul hilar sa deschid un proces pentru un drept recunoscut de ICCJ
Institutia va pierde niste bani,cheltuieli de judecata si poate daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa 2 de munca Doina.Isuf Doina.Isuf Buna ziua, am depus dosarul de pensionare si nu mi s-a recunoscut grupa 2 de munca .Mentionez ca alte 3 colege au castigat in instanta grupa 2. Toate am ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea are o problema cu vechimea in munca si va rog din suflet sa ne ajutati cu un raspuns: - sora mea a urmat cursurile unei Şcoli ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie artimon artimon Buna ziua, IN baza Deciziei nr.18 in Dosarul nr.7/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care admite recursul in interesul legii 263/2010 privind ... (vezi toată discuția)