avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vânzare parfum în targ
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vânzare parfum în targ

Bună ziua, de ce acte as avea nevoie pentru a putea vinde parfumuri (copie fidela după original, dar sub alta denumire), în târguri, doar pe durata week-end-ului?
Aștept sfaturile voastre.
Mulțumesc anticipat..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti nevoie de o firma cu drept de vanzare in targ (chirie, taxa acces, etc). daca vindeti mai mult decat 3-4 flacoane.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort: 2 apartamente.....solutii??? zmija zmija IN TIMPUL CASATORIEI AM CUMPARAT 2 APARTAMENTE IN 2 ORASE DIFERITE...DUPA DIVORT EU M-AM MUTAT IN UNUL DIN APARTAMENTE ,SOTIA IN ALTUL...AM DECIS CA SI PE ... (vezi toată discuția)
Avem nevoie de alta casa de marcat? Neagu Antoanela Neagu Antoanela Bună seara! Am o firma cod caen 4789, cu care mergem in targuri comunale + casa de marcat portabila. Acum am vrea sa inchiriem un spatiu in piata de haine de ... (vezi toată discuția)
Pot adauga coduri caen la pfa-ul meu? Roxie Roxie Buna ziua, Detin PFA pe codul caen 7430- activitati de traducere scrisa si orala. In acelasi timp fac si produse crosetate si din pasla pe care doresc sa le ... (vezi toată discuția)