Buna ziua,
Urmeaza sa cumparam un apartament de 2 camere intr-un bloc care se construieste acum si, deoarece ne-am dorit unul de 3 camere, constructorul ne-a propus sa transforme bucataria in dormitor si bucataria sa o mute in living-ul care are 28 mp devenind astfel bucatarie open space. Intrebarea mea este daca toata aceasta modificare e legala si daca vor fi probleme cu banca in momentul cand evalueaza apartamentul pentru acordarea cerditului ipotecar?
Va multumesc
Daca dezvoltatorul isi asuma responsabilitatea sa opereze modificare si in documentatia de executie condominiu,proiect tehnic,autorizatie de constructie nu veti intampina greutati
Este greu de crezut ca dupa executia imobilului de locuit in comun,dezvoltatorul va desfasura acte si actiuni pentru modificare si completare documentatie executie interioara
Buna ziua,
Trebuie actualizat RLV-ul la Oficiul de cadastru in baza Autorizatie de construire, expertiza si ulterior certificat de edificare pentru modificari interioare.
Modificare apartament
Marya.M
Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Apartament modificat
Marya.M
Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament la care cf ul ii iasa intr o luna si am facut antecontractul cu avansul de 40%, acesta are ... (vezi toată discuția)