avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare apartament 2 camere in apartament 3 camere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare apartament 2 camere in apartament 3 camere

Buna ziua,
Urmeaza sa cumparam un apartament de 2 camere intr-un bloc care se construieste acum si, deoarece ne-am dorit unul de 3 camere, constructorul ne-a propus sa transforme bucataria in dormitor si bucataria sa o mute in living-ul care are 28 mp devenind astfel bucatarie open space. Intrebarea mea este daca toata aceasta modificare e legala si daca vor fi probleme cu banca in momentul cand evalueaza apartamentul pentru acordarea cerditului ipotecar?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Emilian Ion , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 13:35, 12 Octombrie 2021
daca se va actualiza toata documentatia, nu va fi nici o problema. o va face constructorul? gratuit?
Daca dezvoltatorul isi asuma responsabilitatea sa opereze modificare si in documentatia de executie condominiu,proiect tehnic,autorizatie de constructie nu veti intampina greutati
Este greu de crezut ca dupa executia imobilului de locuit in comun,dezvoltatorul va desfasura acte si actiuni pentru modificare si completare documentatie executie interioara
Buna ziua,
Trebuie actualizat RLV-ul la Oficiul de cadastru in baza Autorizatie de construire, expertiza si ulterior certificat de edificare pentru modificari interioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema cu un apartament deja achizitionat prin ... Oanaandrei17 Oanaandrei17 Buna ziua! Am o problema cu un apartament deja achizitionat prin credit ipotecar. In realitate apartamentul este cu 3 camere, bucatarie +living open space dar ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Apartament modificat Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament la care cf ul ii iasa intr o luna si am facut antecontractul cu avansul de 40%, acesta are ... (vezi toată discuția)