avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

După multe neînțelegeri, agresiuni verbale și fizice, doresc să divorțez de soțul meu, dar avem un copil. Aș vrea ca totul să se întâmple pe cale amiabilă, copilul sa ramana la mine pentru ca are câteva luni și are mare nevoie de suport matern și liniște cât mai multa in această perioadă, iar tatăl să aibă dreptul de al vizita când dorește. Din păcate soțul meu încearcă să ducă o lupta, amenințând cum ca ar putea obține custodia totală a copilului și nici dreptul de al vizita nu voi avea. Întrebarea mea este dacă chiar se poate ceea ce relatează soțul? Și ce urmări ar fi în toată această situație cu copilul dacă vom divorța? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:27, 4 Februarie 2020
Dna soțul va santajeaza emoțional sunt simple aberatii pe care le susține pt a va stresa.Copilul va avea domiciliul la dvs,"custodia"o sa fie comună iar dansul o sa aibe un drept de vizita și atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului nenăscut: mi-l poate lua tatăl lui după divorț, așa cum mă amenință? Cristina.novac Cristina.novac Buna seara! Sunt căsătorită si insarcinata in 4 luni, dorim să divortam iar sotul ma amenința că imi va lua copilul. Mentionez ca lucrez, am locuinta, ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor daniella28 daniella28 care este dreptul uni tata de vizita in timpul unui proces,pana la definitivare,cate zile,cate ore,daca tatal se poarta si urat si ameninta si santajeaza ca nu ... (vezi toată discuția)