avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Întindere executarea silita mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Întindere executarea silita mobiliara

Bună ziua, va rog sa ma lămuriți astfel: când și în ce mod se încheie executarea silita mobiliara asupra unui debitor căruia i se sechestreaza și valorifica mașina și care nu mai deține în proprietate alte bunuri decât câteva obiecte de uz casnic (a căror valoare, dacă ar fi sechestrate și valorificate, nu ar acoperi nici cheltuielile de executare, cu atât mai puțin un debit de câteva mii de euro) și nici nu are venituri?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea silită se încheie legal în momentul când creditorul își recuperează întreaga sumă.

Dacă tot nu aveți bunuri mobile și imobile, cu ce vă deranjează continuarea executării`?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Dapix, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns!
Ma deranjează din prisma faptului ca pot fi executate bunuri din casa în care locuiesc cu soț și copil, deși acele bunuri sunt achiziționate de soț înaintea căsătoriei, însă nu putem face dovada (nu păstrează nimeni facturi mai mult de 2 ani). De asemenea, orice bun achiziționat ulterior de soț poate fi executat? Adică executorul va veni periodic sa vadă dacă a mai apărut vreun televizor în casa?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E firesc sa se insiste in executare ca sa nu intervina perimarea si apoi prescriptia, candva banuiesc ca va veti angaja..
Nu or sa va intre in casa sa va caute de televizoare cu care sa plece executorul in spate.
In caz de nevoie, puteti apela la contestatia la executare.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita datorie proprie pe bunuri mobile carmen2014 carmen2014 Buna ziua. Sotul meu are o datorie foarte veche care a fost pusa in executate. Datoria este angrenata inaintea casatoriei un imprumut cu o persoana fizica. El ... (vezi toată discuția)
Declararea executarii silite aspra unei case inseamna executarea silita imediata si a bunurilor aflate in ea? user43 user43 Apartamentul meu va fi executat silit de catre banca. In aceasta casa , in care locuiesc parintii mei, mobila, electrocasnicele etc sunt proprietatea lor. ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)