avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PERSOANA FIZICA AUTORIZATA COMPANIA UBER
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PERSOANA FIZICA AUTORIZATA COMPANIA UBER

Buna ziua, sunt pfa si lucrez ca taximetrist pentru compania uber. Va rog sa Imi spuneti ce trebuie Sa inregistrez si ce trebuie Sa platesc Catre statul roman? Si ce declaratii trebuie Sa depun la anaf? Va multumesc foarte mult pentru ajutor
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
Mimita5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:38, 5 Februarie 2020
Daca atunci cand ati pornit pe acest drum, v-ati imaginat ca "sunt sofer" este suficient iar restul este mizilic, v-ati inselat.

Ceea ce tine de contabilitatea activitatii dumneavoastra nu se poate rezuma la un simplu mesaj pe forum.

Va recomand colaborarea cu un partener specializat in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Pensionar pe uber Marius010 Marius010 (Daca s-a mai discutat, va rog sa ma redirectionati cu un link catre, ori daca nu sunt la categoria corecta sa fie mutata intrebrea. Multumesc!) Buna ... (vezi toată discuția)
Impozitele ce trebuiesc platite de sofer transpot alternativ? fifi53 fifi53 Lamuriti ma si pe mine va rog cu impozitele ce trebuiesc platite de catre sofer.( tansport alternativ) Din suma incasa se retine zic 25% Uber, 10% firma ... (vezi toată discuția)