avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicală
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicală

Bună ziua!
Cum ma pot asigura medical? Am revenit în tară de curând, nu lucrez, dar am nevoie de asigurare medicala. Cum procedez?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mirella_iorga , utilizator 12:07, 11 Noiembrie 2021
Mergeti la CJAS si incheiati un contract individual de asigurare medicala.
Calitate asigurat - Persoane Fara Venit
[ link extern ]
Bună ziua!
Am fost internata recent în spital ptr covid. Am o factura de plătit ptr ca îmi expirase asigurarea pe anu acesta. Dacă plătesc asigurarea acum mai plătesc factura de la spital? Se poate plăti asigurarea retroactiv ca să nu mai plătesc 1500 lei internarea? Nu am înțeles unde trebuie sa plătesc factura de la spital și în cât timp.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.a.s. decontare bani dupa operatie de urgenta. MaitePerroni MaitePerroni Tatal meu a fost operat de urgenta (daca nu ramanea schiop) acum cateva zile.Operatia a fost la sold pentru fractura. Doctorul a spus ca nu au pe stoc placa ... (vezi toată discuția)
Formular s 1 ema1971 ema1971 Sunt angajata la o firma din Germania,cu contract de prestari servicii din 2013,serviciul meu efectuandu-se in Germania pe perioade de timp intre o luna si ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala de sanatate si concediul medical andrew_i andrew_i Buna ziua. In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am deschis acest subiect unde nu trebuie. Problema mea ar fi in felul urmator. Tatal meu lucreaza ca ... (vezi toată discuția)