avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Puncte de lucru

Salutari,
Care este procedura de urmat in cazul in care o firma cu sediul social in orasul X vrea sa isi deschida puncte de lucru in mai multe alte orase unde isi desfasoara activitatea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:20, 8 Decembrie 2009
Se incheie contracte de inchiriere...sau daca spatiul este al societatii sunt necesare actele de proprietate.
Se redacteaza o hotarare AGA cu deschidere puncte de lucru la adresele.....
Se depune un dosar cu cerere de inscriere mentiuni, 2 hotarari AGA, anexa cu contorul de cuvinte pentru Monitorul Oficial, contractele de detinere ale spatiilor unde se vor deschide puncte de lucru, declaratia tip II pentru avize si imputernicirea persoanei care va depune dosarul.
Dosarul se depune la ORC unde este inmatriculata societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a declara un punct de lucru in Bucuresti, sector 4 si unde anume se depun, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Nu am declarat punctu de lucru ailin ailin BUNA . am deschis o firma de doua luni dar nu am declarat punctu de lucru va rog ajutati-ma :sorry: vreau sa stiu ce acte i-mi trebuie sa-l declar si daca ... (vezi toată discuția)