avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu si cu mama mea sau mutat an casa parintilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu si cu mama mea sau mutat an casa parintilor lui tata si tatal meu a murit si frati lui tata vor sa vanda casa ce trebuie sa facem

Antelegerea a fost ca tata si mama sa aibe grija de bunicu cat traieste si casa ramane lor dar dupa ce a murit bunicu nu au fost probleme cu casa dar dupa ce a murit tatal frati lui au venit la mama si ia spus ca pun casa an vanzare ca ia nu are nici un drept sa mai locuiasca a cola si vor sa o scoata din casa ce trebuie sa faca mama e casatorita cu tatal meu noi 16 frati nu stim ce sa facem sa nu afunga mama pe drumuri fara casa varog datine un raspus
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:00, 5 Februarie 2020
Buna seara,
Dezbateti succesiunea de pe urma bunicilor.
Luati legatura cu un avocat care sa va sprijine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilă moștenire Dariuscosmin Dariuscosmin Buna dimineata, tatăl meu este în conflict cu cele 2 surori si doar mama lor mai este în viață, momentan tata are grijă de mama lui. (Bunicul nu are ... (vezi toată discuția)
Succesiune Omi Bertean Omi Bertean Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)