avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... absolvent fara servici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

absolvent fara servici

Am terminat facultatea in anul 2007. Nu am reusit sa ma incadrez pana in perioada cand a inceput criza iar dupa nici atat. Nu am avut venit niciodata. Pot beneficia de ajutor de somaj ?
Cel mai recent răspuns: B mihai , utilizator 08:08, 9 Decembrie 2009
facultate terminata inseamna inclusiv licenta... :confused: dar chiar si daca acesta este cazul, reglementarile in vigoare mentioneaza un termen de 6 luni de la absolvirea facultatii.Se pare ca a cam trecut termenul...;)
inclusiv licenta. a trecut si termenul de 60 de zile. in acest caz raman al nimanui ? ca tot somer sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa facultate. Marius Negut Marius Negut Sotia mea a terminat facultatea anul acesta,a inaintat dosarul pentru somaj.Pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj pentru absolventii de studii ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj daca sunt studenta la a doua facultate si nu am job? angelrain angelrain buna ziua.de curand am auzit de la cineva ca as putea beneficia de somaj daca am terminat o facultate si inca sunt studenta in anul 3 la cea de-a doua.este ... (vezi toată discuția)