avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel

Buna dimineata,va rog ajutați-mă cum un răspuns .Am avut un proces pt un partaj judiciar pe fond in calitate de reclamant,am primit hotărârea pe judecătorie iar pârâtul a depus apel pe tribunal.Data înregistrării dosarului pe tribunal a fost 21 Ianuarie 2020,pe data de 23 Ianuarie 2020 am fost la arhiva și am văzut cererea de apel pt ca nu am primit o copie a apelului prin posta așa cum era normal(nici pina in prezent nu am primit nimic),spuneți-mi va rog pina pe ce data ar trebui depusă întâmpinarea ca sa fiu in termenul legal de acceptare a ei ?Mentionez ca apelul lui este înregistrat pe 17 Ianuarie pe judecătorie,înregistrarea dosarului pe tribunal pe 21 Ianuarie ,iar eu am cerere de vizionare a dosarului pe 23 Ianuarie 2020.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Robertho2010 , utilizator 07:25, 7 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întâmpinarea o depuneti de la data comunicării prin posta către dvs.Apelul.nu se trimite către dvs imediat cum a fost depus...
Deci nu se ia in calcul ca eu l-am văzut la arhiva și ss se calculeze 15 zile din acel moment,urmând dacă va veni hârtiuță acasa sa nu mai fie in termen apărarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
Procedura instanta civila blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Am depus un dosar ptr exercitarea autoritatii parintesti in aprilie. Pe comunicarile primite de la instanta, partea parata are un termen de depunere ... (vezi toată discuția)
Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- cum procedez? vrica vrica Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)