avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită a soției
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită a soției

Buna seara! Dacă soțul are credite de nevoi personale , neplătite și este executat silit , aceasta executare se poate extinde și asupra soției?Mentionez ca aceasta nu a semnat nici un document bancar
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:03, 7 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea priveste bunurile personale ale sotului. In cazul in care se va dori executarea bunurilor comune, creditorul intai trebuie sa ceara partajul iar ulterior il poate executa asupra partii care din bunurile comune care i-a revenit in exclusivitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj obligatii ContSters69061 ContSters69061 Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in urmatoarea problema: In timpul casatoriei se incheie un contract de credit de nevoi personale de catre sot insa la scurt ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie bancara Iioara Iioara Buna seara! Ma adresez Dvs. cu o problema care e destul de complicata , in speranta ca ma veti ajuta.O sa incerc sa expun situatia cat mai scurt posibil: acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara contract de ipoteca imobiliara sau mobiliara? brandon5 brandon5 Buna ziua. Am semnat in anul 2008 un contract de credit pentru nevoi personale si un card de credit, fara garantii imobiliare sau mobiliare. In ... (vezi toată discuția)