avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casa batrneasca fara intabulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Casa batrneasca fara intabulare

Buna ziua, am cumparat un teren de 1400 mp pe care sunt amplasate 2 constructii batranesti de circa 60 de ani care nu au intabulare.
Problema mea este ca contructiile (o casa cu 2 camere si un grajd) apar pe schita. Am fost la primarie sa cer autorizatia de demolare, nu imi dau si imi spun ca casa nu imi apartie si ar trebuie sa caut mostenitorii si sa imi dea semnatura pentru casa . Asta ar insemna sa le dau si lor niste bani sau cum? Repet am contract de vanzare - cumparare facut la notar, va rog sa ma ajutati nu stiu unde sa mai intreb.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:58, 9 Februarie 2020
Nu putem sa ghicim ce scrie în contractul dvs de vanzare-cumpărare,daca ati cumparat și casa sau doar terenul etc.In astfel de situații mergeți la un avocat din zona dvs pt o consultație și vedeti ce variante legale aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare Gabriel F Gabriel F In anul 2007 am cumparat de la banca un imobil si o suprafata de teren de 1400 mp. Punerea in posesie conform Actului de Adjudecare este contestat deoarece pe ... (vezi toată discuția)
Desmembrare curte comuna marimarimokus marimarimokus Buna ziu! Am cumparat o casa in curte mai sint 4 propetari si terenul nu este desmembrat .Terenul aferent casei apare pe schita ca si cota aparte la fiecare ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren si constructie noua cameluta73 cameluta73 Buna ziua,as dori si eu cateva lamuriri in legatura cu o problema.In 1994 am cumparat o casa la tara, are 3 camere si alaturi un grajd , suprafata totala a ... (vezi toată discuția)