avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent

Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut sa imi zica cat. Dar a zis cu ea si cu dovada de la politie merg la rutiera sa iau permisul.
Dureaza mult, si daca da. Pot urgenta treaba?!
Va rog ajutor.
Cel mai recent răspuns: laur 12347 , utilizator 11:53, 11 Februarie 2021
Mergeți sa vorbiti cu polițistul si procurorul.
Am fost politistul ma trimite la procuror.
Si procurorul zice ca nu face program de audiente, desi azi e zi de audiente, pe motiv ca este PROTEST.
Si refuza sa solutioneze dosarul.
Chiar e normal sa ma expedieze acasa, si sa ofere asemenea dezinteres.
Cand i am zis ca ma duc sa "omor" pe cineva, nu mai este protest si nu lucreaza un dosar de om?!
Si mi a zis ca sa o mai zic odata, si ma aresteaza.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți sa vorbiti cu polițistul si procurorul.

V-am spus ca nu este asa de simplu precum pare.
Eu insa va dau dreptate.
Problema este insa, asa cum stiti, ca se poate muri cu dreptatea in brate.

Este insa posibil sa faca ce are de facut chiar daca v-a trimis acasa.
Este bine ca ati mers.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Insa pot sa dau in judecata politistul, sau IPJ ul, pentru ca mi a fost retinut permisul.
Eu in acest timp am fost dat afara de la locul de munca, pentru ca nu am mai avut permis , de circa 1 luna nu am permis.
Vreau sa le cer despagubiri morale cat si materiale
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

V-am spus ca nu este asa de simplu precum pare.
Eu insa va dau dreptate.
Problema este insa, asa cum stiti, ca se poate muri cu dreptatea in brate.

Este insa posibil sa faca ce are de facut chiar daca v-a trimis acasa.
Este bine ca ati mers.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Sorinmarin98, utilizator
salut in acesta situatie sunt si eu astept de la procuror hartia aia si tot sun la ei mi-a zis ca a intrat la procuror si ca numai dureaza mult .

Alte discuții în legătură

Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)
Ce suspendare primesc pentru conducere sub influenta alcolului dupa noul cod??? Utilizator1100 Utilizator1100 Treaba sta la modul urmator, conducere sub influenta alcolului: - etilotest 0.41 - prima proba sange 0.85 - a doua proba 0.70 - CALCULARE RETROACTIVA ... (vezi toată discuția)
Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data ... Robert119 Robert119 Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data cand am prelungit dovada politistul m-a instintat ca dosarul a fost clasat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)