avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez pentru a nu pierde casa datorita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez pentru a nu pierde casa datorita ratelor la banci

buna seara

eu si sotia mea avem un apartament luat prin credit ipotecar.Titular de credit este sotia iar eu girant ipotecar. Eu mai am si alte credite la banci luate in timpul casatoriei fara a fi insa garantate sau ca sotia sa fie implicata.Datorita crizei cat de curand am sa fiu in imposibilitatea de a le mai achita.Am vorbit cu cei de la banca despre aceasta problema. Dar daca nu mai pot sa platesc deloc si in situatia in care eu si sotia divortam, sotia mai poate pierde casa?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:24, 10 Decembrie 2009
Taxa de timbru este de 3% din valoarea partajabila si o platiti cand depuneti actiunea de partaj.Daca la primul termen va intelegeti si depuneti tranzactieputeti recupera taxa de timbru.
Valoarea sultei depinde de ce stipulati in tranzactie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)
Renuntare sau donare mostenire in favoarea mamei maria525253 maria525253 in urma decesului tatalui copii pot renunta sau dona in favoarea mamei partea lor de mostenire daca au credite bancare neachitate (vezi toată discuția)
Partaj acord otyl otyl Buna seara, Am depus actiunea de divort impreuna cu sotul acum o luna si ceva, divort de comun acord care are termenul de infatisare 1 sept. Avem de ... (vezi toată discuția)