avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna ziua!
executorul judecatoresc are incuviintare de executare in urma sentintei judecatoresti,dar persoana in cauza a decedat.
ce se intampla in aceasta situatie cu executarea?
se incheie cu cerificatul de deces al debitorului?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 17:33, 8 Februarie 2020
Buna ziua,
Nu. Se cauta mostenitorii.
multumesc!
mostenitorii nu au venituri pt a se institui poprirea;valoare de recuperat este sub 1000 ron;
singurul bun este un imobil;
poate plati executorul pt dezbaterea succesiunii si recuperarea datoriei?
Creditorul plătește taxele de executare și pentru dezbaterea succesiunii, nu executorul.
Imobilul deținut de moștenitori este moștenit de la debitor`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
Dapix, utilizator
creditorul esteo asociatie de proprietari,pt o valoare asa mica poate demara dezbaterea succesiunii?
da,imobilul este mostenire de la debitor
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie purpleT purpleT Buna ziua. Am rugamintea daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: - se poate scoate la licitatie un apartament de catre asociatia de ... (vezi toată discuția)
Se impoziteaza sulta? Geta_Roxana Geta_Roxana Buna ziua, am o nelamurire: sulta obtinuta dintr-un partaj de bunuri se impoziteaza? Daca da, cu ce procent? In anii anteriori (din ce am citit pe forum) am ... (vezi toată discuția)
Executare imobil datornici asociatie andreistan andreistan Buna ziua, In bloc avem o garsoniera cu restante la intretinere aproximativ 38.000 RON. Nu s-a mai platit intretinere de 6 ani. S-a luat decizia ... (vezi toată discuția)