avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de șomaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de șomaj?

Bună ziua, a-și dori să știu dacă având contact de munca pe perioada nedeterminata, angajatorul poate da ma dea în șomaj după 6 luni lucrate? Angajatorul vrea sa se "elibereze" de mine, chiar propunând să-mi dau demisia. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
Bianca Bella baci, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 08:42, 10 Februarie 2020
Da, se poate asa ceva .. insa daca va dati demisia, nu beneficiati de somaj.
Asa cum am precizat, astăzi am fost demisionat din motiv de instigare la cearta, comportament neadecvat, deoarece eram obligat sa stau 15min în fiecare zi neplatit peste programul de lucru de 8 ore, iar când am sesizat acest lucru am fost dat afara, ce pot face mai departe?

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate asa ceva .. insa daca va dati demisia, nu beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva Bianca Bella baci Bianca Bella baci Buna ziua, am lucrat la o firma cu contract pe perioada nedeterminata, într-o zi coordonatorul echipei a urcat pe stivuitor deși nu are calificare și a ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare din partea sefului AndreasBenea AndreasBenea Bună ziua! În urmă cu două zile, după terminarea programului, patronul meu m-a luat deoparte, mulțumindu-mi, chipurile, pentru serviciile prestate de ... (vezi toată discuția)