La inceputul lunii septembrie 2009 fiica mea a fost violata si aruncata pe fereastra de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Militari din Bucuresti, din apartamentul agresorului. Politia nu a instiintat institutul medico-legal pentru prelevarea de probe si mai rau, cei doi politisti veniti la spital au profitat de starea de inconstienta a pacientei ca sa acopere cit mai bine si sa stearga dovezile in favoarea agresorului, la dosar inregistrindu-se doar declaratiile acestuia. Timp de 3 luni am luptat pentru a-i salva viata fiicei mele si mi-am cheltuit toate resursele materiale pentru a o aduce la Londra unde a fost operata, nu am avut timp sa ma ocup de cautarea dreptatii, dar as vrea sa o fac in acest moment. Caut un avocat care ar putea sa ma consilieze daca pot da in judecata acesti politisti corupti. Ancheta este chipurile in curs la politia capitalei. Fiica mea este o victima nefericita care va ramine infirma iar criminalul care i-a distrus viata a scapat printre degetele alunecoase ale justitiei.
Domnule Lascoschi, dvs din ce categorie de avocati faceti parte? Trista poveste a fiicei mele a fost de curind pe prima pagina in Jurnalul National, ca urmare a unei scrisori catre redactie. In urma articolului, si al unui a a doua zi si al unui al treilea, politia s-a pus in miscare si a revitalizat dosarul aflat in coma pe un raft prafuit. Actualmente ma aflu in Bucuresti si as vrea sa gasesc un avocat serios sa ma poata sfatui/reprezenta eventual in demersul de a actiona in instanta politia.
D-na sa stiti ca itele justitiei sunt f. incurcate, nu vreau sa-l apăr pe d-nul avocat ,dar dinsul se pareca are ceva idee de ce se intampla in justitie (de altfel ca multi alti distinsi avocati).Vroiam sa subliniez faptul ca dvoastra trebuia sa va interesati de la inceput ,trebuia sa stiti ca va era necesar un raport medical la IML, daca d-nii nu au facut-o.Succes
Ar trebui vazut dosarul pentru a se stabili anumite aspecte.
De sfatuit va pot sfatui dupa ce as vedea dosarul.Insa sa nu refuze cei de la politie.Ar insemna deja sa deschidetii un proces desi ar avea argumente sa se opuna la studierea dosarului.Adica sa dati in judecata statul.
Daca nu vor de buna voie va fi necesara o hotarare judecatoreasca.De abia dupa un studiu atent se poate expune o concluzie pertinenta.
O alta problema este ca nu vor sa dea copii xerox dupa dosar deoarece inteleg ca se afla in faza de urmarire penala.
Este greu de studiat un dosar cu atentie intr-o camera unde intra un politist iese un politist...si tot asa.Nici prea frumos nu cred ca s-ar uita daca ar fi ceva in neregula cu dosarul.
Insa depinde si cat de complex este cazul si cat de gros este dosarul.Daca nu este prea gros se poate analiza esentialul macar atata cat sa se poata forma o idee in ceea ce va intereseaza.
Parerea mea este totusi ca nu ii puteti condamna pana nu se analizeaza dosarul.Daca invinuitul sau inculpatul este liber dosarul are un curs ceva mai lent, dar nici sa fie prea lent acest curs...pentru ca poate batea la ochi...
Stimata doamna,
Va inteleg prin treceti si in general,prin ce trece un parinte in astfel de situatii.
Ati deschis undrum ,adresandu-va presei.
Continuati pe aceiasi linie mergand in audienta cu memoriu scris,atat la ministrul de interne,cat si la inspectorul general al IGPR,faceti memoriu scris si la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna,pentru a cerceta cazul.
Va trebuieste un avocat foarte priceput si care sa deschida usi pentru ca aveti mare nevoie sa dovediti culpa politistilor.
Aceasta va fi foarte dificil pentru ca nu aveti probe,iar spriritul de "casta",intotdeauna ii face "muti"pe cei vinovati,dar si pe complicii lor.
Mult succes !
Agresiune
andrada76
Buna ziua !
Am fost batuta intr-o seara pe o alee . Nu stiu daca a vazut sau nu cineva, dar nu am martori. Am fost la legist si mi-a dat 12 zile ingrijire ... (vezi toată discuția)
Amenintati de camatari
ASUL28
Buna ziua,
as vrea sa va expun urmatorul caz: parintii mei cu care locuiesc in aceeasi casa eu,nevasta si 2copii s-au imprumutat de la camatari in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)