avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apel uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apel uzucapiune

Socrii mei au cumpărat în 1979 o casă cu teren în Craiova. In actul de vânzare cumpărare apare suprafața de 207 mp teren, dar in fapt am constatat acum 2 ani, cand am vrut să fac cadastrul ca sunt 275 mp. Am deschis proces de uzucapiune la 30 de ani pentru diferența de teren împotriva Primăriei. Ca petenti sunt soacra și soția (socrul a decedat în 2012 și am dezbătut taxa de succesiune, părțile soacrei și cumnatului fiind cedate soției). Am depus toate actele la dosar, am adus martor un vecin care a confirmat posesia, dar cererea a fost respinsă (încă nu a venit adresa să văd pe ce motiv). Ce pot face la apel? Ce probe suplimentare credeți că sunt de folos? Cu mulțumiri
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:54, 10 Februarie 2020
Buna ziua,
Raspunsurile la intrebarile dvs. pot fi date numai dupa ce veti cunoaste de ce v-a fost respinsa actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare??? AndreeaStanila AndreeaStanila Buna ziua,soacra mea s-a hotarat sa treaca apartamentul pe numele nostru (al sotului si al meu) si as vrea sa stiu ce act ar trebui sa incheiem astfel incat si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune danabalauta danabalauta Buna seara. Am si eu o problema pe care nu stim cum s-o rezolvam pentru ca fiecare ne zice altceva. In 13.071971 socrii mei au cumparat 372 mp teren si ... (vezi toată discuția)
De 2 ani ma lupt in instanta nu pot sa fac o amarata de intabulare fiind proprietara AURICA8 AURICA8 am cumparat terenul si casa in 1992de la soacra mea ea a mostenit casa si terenul de la mama sa ulterior soacra mea a decedat acum nu pot sa fac intabularea ... (vezi toată discuția)