avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare in SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare in SPV

Buna, daca sunt deja inregistrata in SPV cu certificat digital pentru o entitate juridica, este nevoie sa ma inregistrez de fiecare data cand preiau o firma noua ca si contabil ?dar pentru PFA?
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 17:44, 10 Februarie 2020
Buna ziua,

Pentru a declara pentru alte firme e necesara procura notariala +d150 de fiecare data.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Īnregistrarea în spv digi2012 digi2012 Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație: -pentru înregistrarea în SPV ce document al firmei îmi este necesar, ultimul certificat constatator ... (vezi toată discuția)
Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Taxe srl-d cosminhala cosminhala Buna ziua. Pentru un SRL-D fara angajati, ce taxe si impozite lunare/ anuale exista? Multumesc. (vezi toată discuția)