avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ce se Întâmpla dacă nu te prezinți la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ce se Întâmpla dacă nu te prezinți la un proces civil ca pârât?

Bună ziua ce se Întâmpla dacă nu te prezinți la un proces civil ca pârât?
Cel mai recent răspuns: Cosmin091 , utilizator 22:26, 12 Februarie 2020
Pe site-ul judecatoriei/tribunalului intrati la bine de stiut si aveti acolo cerere tip.
Nu vă puteți apără în niciun fel, aveți șanse reale să pierdeți procesul cu consecințele de rigoare.
Stimate domn,

Instanta de judecata poate dipune o masura si in absenta partilor legal citate, in acord cu art. 411 , alineatul 1 din Codul de procedura civila(partile au solicitat judecata in absenta lor ).
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Nu va ajuta cu nimic daca nu va prezentati.Depinde ce sume solicita reclamantul de la dvs daca riscati sa fiti obligat la plata unei sume consistente faceti un efort și solicitați unui av o consultație și macar o redactare de întâmpinare pt proces.Dvs stiti mai bine cate este situația, și ce interes aveti.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va mulțumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare a unei anumite calitati ( contencios a-tiv.) buni271 buni271 ce inseamna actiunea in constatare? de ce esti obligat sa depui \'intampinare\"? ce reprezinta intampinarea? ce se intampla daca nu te prezinti la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pentru uzucapiune eliza100 eliza100 Sunt intr-un proces de uzucapiune (parată) . Am contestat chitanta . deoarece am considerat ca aceasta este falsă. Initial reclamanta in cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Prezenta la judecatorie olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am depus in decembrie 2015 o contestatie la executare. Am primit acum cateva zile o citatie in care sunt chemat sa ma prezint la judecata pe data ... (vezi toată discuția)